WEDSTRIJD S.T. Rekem - T.L. Ranst  5 - 7  (0-1)

DATUM 29-09-2003  21:15

DOELPUNTEN 5' Vergauwen (0-1), 21' Grünholz (0-2), 22' Gessner (0-3), 23' Penders (1-3), 25' Penders (2-3) , 29' Lambrigts (3-3), 33' Bachar (3-4), 37' Ofori (4-4), 37' Bachar (4-5), 39' Bachar (4-6), 39' Grünholz (4-7), 39' Penders (5-7)

VERSLAG Van bij de aanvang van de partij werd duidelijk dat die door de zeer agressieve thuisploeg op het scherp van de snee gespeeld zou worden, waarvoor later Goessens en Penders geel zouden krijgen en waar refs Mattagne en Bex vooral de eerste helft moeite hadden met de controle. Belangrijke partij ook voor TLR omdat die absoluut diende gewonnen te worden om de voeling met de kopgroep niet compleet te verliezen. Na 5' opende Vergauwen de score en die bleef behouden tot aan de rust. De tweede helft drukten de Antwerpse aanvallers op de thuisdefensie met de 0-2 van Grunholz en de 0-3 van Gessner tot gevolg. Maar de thuisploeg gaf niet af en via Penders (2) werd de kloof verkleind. Toen miste TLR een drietal levensgrote kansen om de score op te drijven en was het Lambrigts die effende. De score bleef gelijkopgaand met 3-4 via Bachar, 4-4 langs Ofori en 4-5 en 4-6 via Bachar en 4-7 langs een mooi doelpunt van Grunholz. In de slotminuut tikte Penders de 5-7 in. Een verdiende zege voor een hard werkend TLR dat aanvankelijk wel moeite had met het ‘rugby’-voetbal dat de thuisploeg opdiste.